زمان ارسال چکیده / مقاله
تا 20 اردی‌بهشت 1401
پیش نشست همایش
تیرماه 1401

زمان برگزاری همایش
مهرماه 1402



در دیدار اعضای دبیرخانه علمی و اجرایی همایش صورت گرفت؛
 
تأکید معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران بر تقویقت غنای علمی همایش بزرگداشت آیت الله کوهستانی
 
به گزارش کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی، حجت الاسلام صدرالله اسماعیل زاده، معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران امروز در دیدار اعضای دبیرخانه علمی و اجرایی همایش ملی بزرگداشت آیت الله العظمی شیخ محمد کوهستانی با تقدیر از زحمات صورت گرفته در فراهم آوردن زمینه لازم برای برگزاری این همایش گفت: به طور حتم معرفی چنین عالم بزرگی به جامعه امری ضروری است.


استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که عالمان دینی با مجاهدت علمی و اخلاقی خود بیشترین خدمت را به مردم عرضه کردند، افزود: حرکت به سمت جامعه ای متعالی و ارزشی همواره مهم ترین دغدغه علما و بزرگان دینی در طول تاریخ بوده است.
وی بر ضرورت تبیین جایگاه علمی، فقهی، اخلاقی و عرفانی آیت الله کوهستانی(ره) در این همایش تأکید کرد و افزود: سیره علمی و عملی این شخصیت بزرگ باید بیش از پیش برای جامعه تبیین شود.


حجت الاسلام اسماعیل زاده با بیان این که آیت الله کوهستانی در زهد، تقوا و ساده زیستی نظیر نداشت، بیان داشت: سبک زندگی این عالم وارسته می تواند الگویی مناسب و جامع برای علاقه مندان و تشنگان به معارف دینی و اخلاقی باشد.
معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که معرفی عالمان بزرگی همچون آیت الله کوهستانی(ره) به جامعه خدمت بزرگی به دین است، خاطرنشان کرد: تبیین جایگاه رفیع علمی و معنوی این عالم ربانی می تواند چراغ هدایتی برای حرکت جامعه به سمت سعادت و تعالی دینی باشد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند آشنایی و شناخت بیشتر با سیره علما و فقهای دینی است، تصریح کرد: مازندران در طول تاریخ مهد عالمان و فرهیختگان بزرگ دینی و اخلاقی بوده که حضرت آیت الله کوهستانی(ره) یکی از برجستگان این دیار است.


حجت الاسلام اسماعیل زاده با اشاره به این که آیت الله کوهستانی(ره) در زهد، پارسایی و ساده زیستی الگوی تمام عیار یک عالم دینی است، خاطرنشان کرد: باید سلوک معنوی این شخصیت برجسته که همواره بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین به سیره عملی آیت الله کوهستانی(ره) در طلبه پروری اشاره کرد و افزود: شاگردان بزرگی در مکتب این عالم بزرگ تربیت و پرورش یافتند که یک به نمونه خود نقش مؤثری در تبیین و تبلیغ حقایق دین بر عهده داشتند.
معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که آیت الله کوهستانی(ره) با راه اندازی مدرسه علمیه در کوهستان بزرگان بسیاری را در مکتب خود پرورش داد، بیان داشت: آیت الله کوهستانی(ره) عمر با برکت خود را برای نشر و تعلیم معارف اسلامی صرف کرد و امروز این حوزه علمیه با عظمت باقیات الصالحات آن عالم ربانی است.
حجت الاسلام اسماعیل زاده در ادامه سخنان خود بر ضرورت تقویت غنای علمی همایش بزرگداشت آیت الله العظمی کوهستانی تأکید کرد و گفت: حوزه علمیه استان مازندران جهت تقویت بعد علمی این همایش از ظرفیت اساتید و طلاب پژوهشگر در جهت ارائه مقالات علمی پیرامون مقامات علمی، اخلاقی و عرفانی این عالم ربانی بهره خواهد گرفت.
گفتنی است؛ در ادامه این جلسه تصمیماتی پیرامون بهره مندی از توان و ظرفیت اساتید و طلاب محقق و پژوهشگر حوزه علمیه مازندران جهت ارائه مقاله به همایش بزرگداشت آیت الله کوهستانی اتخاذ شد.
سامانه کاربران

سامانه داوران


الف- سیره فردی ـ عملی آیت‌الله کوهستانی
- زهد و پارسایی و ساده‌زیستی در سیره فردی ـ عملی‌آیت‌الله کوهستانی(ره)
- سلوک فردی و سیره عملی آیت‌الله کوهستانی(ره) در مسئله طلبه‌پروری
- و ...

ب- سیره علمی ـ مطالعاتی آیت‌الله کوهستانی
- آراء و نظرات فقهی، فلسفی و عرفانی آیت‌الله کوهستانی(ره)
- سیره علمی ـ مدیریتی آیت‌الله کوهستانی(ره) در مدیریت حوزه علمیه
- آیت‌الله کوهستانی(ره) از منظر بزرگان
- توحید، خداباوری و ولایت‌مداری در اندیشه و سیره آیت‌الله کوهستانی(ره)
- کرامات، حالات عرفانی و جلوه‌های رضا و تسلیم در اندیشه و سیره آیت‌الله کوهستانی(ره)
- و ...

ج- سیره اجتماعی ـ سیاسی آیت‌الله کوهستانی
- زمان‌شناسی و آگاهی اجتماعی ـ سیاسی آیت‌الله کوهستانی(ره)
- نقش آیت‌الله کوهستانی(ره) در فرهنگ عمومی
- و ...